Sameier / Borettslag

Balkonginnglassing og glassfasader for Sameier / Borettslag

Skreddersydd balkonginnglassing etter dine behov. Med over tretti års erfaring og tusenvis av fornøyde kunder som bevis, setter vi kvalitet og kundetilfredshet i høysete. Som din pålitelige partner tilpasser vi oss dine behov og ønsker, og kombinerer dem med vår ekspertise og produktkunnskap for å skape funksjonelle og estetiske løsninger.

parvekelasitus-20-min

NIKA - Sertifisert Kvalitet og Kostnadseffektivitet

NIKAs produkter er utstyrt med de nødvendige europeiske sertifiseringene, inkludert CE-merking, som garanterer høyeste standard og sikkerhet. Vi skiller oss ut som en kostnadseffektiv pioner innen balkonginnglassing, med vår egen fabrikk i Lahti som produserer glasset brukt i våre løsninger. Dette gir oss full kontroll over kvaliteten og sikkerheten, samt fleksibilitet og kostnadsfordeler i leveringsprosessen.

Samarbeid for Suksess

Gjennom vårt samarbeid med forhandlere over hele Norge, sikrer vi optimal service og resultat for våre kunder. Vårt team garanterer at hver balkonginnglassing er skreddersydd for å møte dine behov og estetiske preferanser. Med fokus på rasjonell og effektiv drift, gagner vårt samarbeid alle parter.

 

Vår Fremgangsmåte

Situasjonsanalyse og Planlegging: Våre eksperter undersøker balkongenes tilstand og samarbeider med din arkitekt for å utvikle skreddersydde løsninger. Vi presenterer deretter en gjennomføringsplan som inkluderer tekniske detaljer, kostnadsberegninger og tidsplaner.

Målinger og Produksjon: Hver balkong måles individuelt for å sikre nøyaktig tilpasning og høy kvalitet. Vi produserer alle glassprodukter internt i vår fabrikk i Lahti.

Installasjon, Vedlikehold og Garanti: Vi sørger for profesjonell installasjon og tilbyr garanti på både produkter og installasjon i samsvar med våre generelle garantibetingelser. Vi står også til tjeneste for vedlikehold gjennom hele produktets levetid.