For arkitekter

Produktmappar og planlegginsverktøy for din forespørsel

Moderne innovasjoner, overraskende former og personlighet er en del av glass fra NIKA. Vi tilbyr verktøy for å støtte ditt planlegging og design. Vi hjelper deg med å finne de beste tekniske løsningene og de mest effektive måtene å realisere ideene dine på.

parvekelasitus-20-min

Individuelle glassløsninger

Glasssystemer fra NIKA tilpasser seg arkitektens ønsker og muliggjør et individuelt sluttresultat. Moderne innovasjoner, overraskende former og personlighet er en del av glass fra NIKA. Egen produksjon og høy kvalitet, garanterer funksjonalitet og holdbarhet selv under utfordrende forhold.

Teknisk informasjon

Komponentene som brukes i glassene er testet i henhold til ISO4892-2 UV-aldringstesting. Aluminiumet som brukes i konstruksjonene er pulverlakkert i RAL-farger. For skyggetoleranser følger vi kvalitetstoleransene til de respektive malingsprodusentene. Aluminiumet er vanligvis en legering av EN-AW 6063 T6 og EN-AW 6060 T6 og er produsert i henhold til toleransene i EN755-9. Alle fester er laget av rustfritt materiale. Pakningene er laget av EPDM, TPE gummi eller silikon. Børstepakningene er laget av værbestandige syntetiske fibre og plastkomponentene er polyamidblandet PA12, Grilamid plast eller polyacetal POM plast.

CE-merkede produkter laget i Finland

Balkonginnglassingen og terrasseinnglassingen er testet i henhold til vindtrykkstesten EN12211 og slagprøven EN12600. Herdet sikkerhetsglass er produsert i henhold til standardene EN12150-2 og DIN1249-12. Vi tilbyr et bredt utvalg av glassfargingsalternativer og vi utfører et omfattende utvalg av glassarbeid.

Kantsliping er tilgjengelig

 • Polering (KRH)
 • Grovsliping (RRH)
 • Sliping av skarpe kanter (TSH) 

Glassene er individuelt utformet for å passe lokale forhold og strukturer. Valg av glasstykkelse påvirkes av vind- og værforhold samt lokale byggeforskrifter.

Rekkverkets konstruksjon er utformet i henhold til sikkerhetsforskriftene og i henhold til belastningene spesifisert i SFS-EN1991-1-1. Rammen til rekkverket velges sammen med kunden og er utformet for å matche rekkverkets struktur, med hensyn til anbefalinger fra produsenten. Det er flere ulike alternativer for rekkverk å velge mellom. Du kan velge mellom et rekkverk med eller uten stolper for toppmontering eller sidemontert. Du kan velge mellom et stort antall forskjellige dekorative stolpealternativer for rekkverket. Rekkverk fra NIKA kan derfor implementeres meget fleksibelt etter dine ønsker.

Nika-lasitehdas

Alle materialer som brukes i NIKAs produkter er designet for å tåle nordiske værforhold og er motstandsdyktige mot regn, frost og UV-stråling.

Produkter

Kommentarer fra planlegger

"Designet lages etter arkitektens og kundens ønsker. Vi foretar styrkeberegninger på hver enkelt installasjon, med hensyn til sikkerhet og forskrifter. Vi prosjekterer hver balkong individuelt, etter mål tatt fra installasjonen. På den måten passer løsningen til balkongen din som er skreddersydd." Joel Talja, planlegger

joeltalja-nika

Kontakta oss

För mer information om våra produkter och svar på eventuella frågor, kontakta Nikas försäljningsavdelning på myynti@aluroll.fi eller 020 7343 450. Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret.

Sara Lundberg Produktchef tfn. 050 559 3908 sara.lundberg@nikanorge.fi-f.seravo.com Toni Avikainen Produktchef/Projektförsäljning tfn. 050 559 3979 toni.avikainen@nikanorge.fi-f.seravo.com

  Relaterte artikler

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler …

  Läs mer

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler …

  Läs mer

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong. En innglasset balkong fra NIKA fremskynder våren og …

  Läs mer

  Vedlikehold av glasssystemer fra NIKA

  Innglassingssystemer krever også vedlikehold. Det anbefales å utføre det første vedlikeholdet innen 3-5 år etter …

  Läs mer