Instruksjoner for bruk og vedlikehold av innglassingen

Innglassingen er bekymringsfri og enkel å bruke.

For PRIVATKUNDE -> Bruk og vedlikehold -> Bruksanvisning og Vedlikehold av Innglassing

Bruksinstruksjoner

Åpne innglassingen ved å trekke håndtaket på dørkarmen over det andre glasset. Det første glasset fungerer også som et ventilasjonsglass. Ønsker du å åpne flere glass, fortsett å skyve, og de etterfølgende glassene vil gli oppover langs skinnen til den andre enden av glassåpningen. For å lukke terrasseglasset, trekk i håndtaket på det øverste glasset, og det andre glasset skyves tilbake på plass. Husk å låse glassene.

Vedlikehold

Vi anbefaler periodisk rengjøring av glassene med vann og et nøytralt rengjøringsmiddel. Profilene kan enkelt rengjøres med vann og et nøytralt rengjøringsmiddel (pH 6–8). Unngå bruk av slipende væsker eller stoffer som kan skade profiloverflatene. Rengjør de nedre profilsporene jevnlig for å fjerne støv eller fuktighet. Vær oppmerksom på sikkerhet når du vasker, spesielt ved rengjøring av høye glassflater. Det er forbudt å strekke seg utover uten sikkerhetssele.

Mulig kondens på glasset

Ved å ha leilighetsdøren åpen til balkongen, kan det dannes kondens på glassflaten, nemlig tåke på glasset. Dette er normalt og en del av herdet glass' egenskaper. Kondens kan også oppstå ved overtrykk i leiligheten, noe som kan føre til lekkasje av varm og fuktig luft til balkongen. Dette bør unngås for å forhindre fuktighetsskader på balkongkonstruksjonene over tid.

Kontakt

NIKA Norge AS

Borgeskogen 4
3160 Stokke

Telefon: 415 28 500

MVA-nummer NO918988742

  Relaterte artikler

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler … Les mer

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler … Les mer

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong. En innglasset balkong fra NIKA fremskynder våren og … Les mer

  Vedlikehold av glasssystemer fra NIKA

  Innglassingssystemer krever også vedlikehold. Det anbefales å utføre det første vedlikeholdet innen 3-5 år etter … Les mer