Om oss

En pioner innen balkonginnglassing siden 1988

Da NIKAs grunnlegger Niilo Karhu oppfant balkonginnglassing for mer enn 30 år siden, var en innglasset balkong fortsatt en luksus. I dag er vi pionerer innen vårt felt og leverer balkong- og terrasseinnglassing til både oppussing og nybygg. Gjennom vårt omfattende forhandlernettverk betjener vi forbrukere, boligselskaper, designere og entreprenører i hele Norge.

Oscar 5

Genialt enkelt

Detaljene til NIKAs produkter har blitt kontinuerlig utviklet. I dag er de genialt enkle, holdbare og pålitelige på samme tid. NIKA tilbyr en høykvalitets innglassingsløsning for fasader og balkonger i offentlige bygg og virksomheter, samt leilighetsbygg og private hjem.

Langtidsprodukter mot engangskulturen

Det er viktig for oss at produktene våre har lang levetid. Selv om forskjellige glass kan se veldig like ut, ligger forskjellene i kvaliteten på komponentene og detaljene i designet. Vi utvikler og lanserer stadig nye og enda bedre produkter. Våre siste produktinnovasjoner inkluderer det nye forbedrede NIKA Supreme balkongglasset samt det nye topphengte, foldbare balkongglasset.

Industrielle tradisjoner i egen produksjon i Lahti

I motsetning til nesten alle andre i vår bransje, produserer vår egen glassfabrikk glasset som brukes i våre produkter. Vår egen glassproduksjon betyr hastighet, fleksibilitet og kostnadsfordeler for vår virksomhet. Våre ansatte er stolte av sin profesjonalitet og mange av dem har mer enn 30 års erfaring i vår glassfabrikk. Våre produkter produseres nesten utelukkende i Finland av komponenter og materialer fra underleverandører. Våre produkter distribueres og monteres i hele Finland, men også i Sverige, Norge og Tyskland.

3D-modellering ved observasjon

Mens vi respekterer tradisjoner, ser vi hele tiden fremover. Vår virksomhet er basert på moderne digitale løsninger: våre egne systemer for design og produksjonskontroll er svært avanserte. For våre kunder er våre moderne systemer synlige i form av informative tilbud, for eksempel: vårt tilbudsverktøy lager alltid et illustrativt 3D-bilde av et tilpasset produkt.

   

Ved å kjøpe et nordisk produkt støtter du finsk arbeidskraft og produktet har god sporbarhet og transparens i produksjonskjeden.

Et miljøvennlig alternativ

Vi resirkulerer 100 % av biproduktene fra produksjonen vår og bruker resirkulerte råvarer så mye som mulig. Aluminium er for eksempel et verdifullt metall med svært høy gjenvinningsgrad. Noen av våre plastkomponenter er også laget av resirkulert materiale. Materialene som brukes i glass fra NIKA holder seg i god stand i flere tiår.

Kommentar

"Det er viktig for meg å jobbe for et selskap som verdsetter miljøet. NIKAs produkter er i stor grad laget av resirkulerte materialer og balkonginnglassing er i seg selv en miljøakt. De sparer energi i bygget og har en levetid på flere tiår. " Jenna Korhonen, økonomi

jenna nika

NIKA er en del av Aluroll Group

Det finske Aluroll-konsernet eier merkevarene Lukkan og NIKA, der de produserer innglassingsprodukter til balkonger og terrasser. Konsernets produkter selges av forhandlere i hele Finland. Konsernet inkluderer Nika Lasitus Oy, som utfører renoveringsprosjekter av balkonginnglassing i Helsingfors-regionen, og Nika Inglasning Ab, som selger NIKA-produkter i Sverige. Aluroll Oy eier Nika Norge AS som vil selge konsernets produkter i hele Norge. Vårt mål er å betjene og støtte våre forhandlere og sluttkunder så godt som mulig. Fortell oss hvordan vi kan forbedre virksomheten vår – vi jobber hele tiden med å forbedre virksomheten vår, med kunden i sentrum for alt vi gjør. Du kan sende tilbakemeldingen din til myynti@aluroll.fi eller ringe 020 734 3450.

Kontakt

NIKA Norge AS
Nika Norge AS
Borgeskogen 4
3160 Stokke

Telefon: 415 28 500

MVA-nummer NO918988742

  Relaterte artikler

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler … Les mer

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler … Les mer

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong. En innglasset balkong fra NIKA fremskynder våren og … Les mer

  Vedlikehold av glasssystemer fra NIKA

  Innglassingssystemer krever også vedlikehold. Det anbefales å utføre det første vedlikeholdet innen 3-5 år etter … Les mer