For sluttbruker

Innglassing gir mer plass og livsglede

Innglassing gir mer plass og livsglede. Du kan benytte den større deler av året. Balkonginnglassing er en rimelig og fleksibel måte å skape ekstra plass for hele familien. På den innglassede balkongen eller terrassen kan du innrede et koselig uterom eller lage din egen lille hage.

Internetreso-1

Hvorfor NIKA?

En pioner i glassindustrien Våre produkter er enkle å bruke og holdbare. Vår egen glassproduksjon gir oss en kostnadsfordel og digitale verktøy gir oss leveringssikkerhet. Våre produkter er også miljøvennlige. Kvalitetsprodukter Vi har over 30 års erfaring med glassprodukter. Produkter fra NIKA har blitt kontinuerlig utviklet med tilbakemeldinger fra kunder. De er trygge, holdbare og elegante. Et miljøvennlig alternativ Vi resirkulerer hundre prosent av biproduktene fra produksjonen vår og bruker råvarer som gjenvinnes så mye som mulig. Balkongglass har vist seg å redusere energiforbruket i en bolig med rundt 6 %. Lang industriell tradisjon I motsetning til nesten alle andre i vår bransje, produserer vår egen glassfabrikk glasset som brukes i våre produkter. På denne måten garanterer vi sikkerheten til glasset. I tillegg betyr egen glassproduksjon hastighet, fleksibilitet og kostnadsfordeler for vår virksomhet. For eksempel er våre egne systemer for digital planlegging og produksjonskontroll svært avanserte og bidrar til effektiviteten og påliteligheten av vår drift.

   

Vi tillverkar glaset som används i våra produkter i vår egen glasfabrik i Finland. Våra produkter har tilldelats Nyckelflagga-märkningen, vilket garanterar att de är inhemskt tillverkade.

Produkter for sluttbruker

Kontakt

NIKA Norge AS

Borgeskogen 4
3160 Stokke

Phone: 415 28 500

VAT-number NO918988742

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer