Balkonginnglassing for borettslag / boligselskaper

Dine eksperter på balkonginnglassing til ditt borettslag. Vår egen glassproduksjon betyr fleksibilitet, hastighet og kostnadsfordeler i vår leveringsprosess.

For bedriftskunder -> Tjenester -> For borettslag

Balkonginnglassing eller glassfasader for borettslag / boligselskaper

Kvalitet og kundetilfredshet har vært hjørnesteinene i vår virksomhet i over tretti år. Titusenvis av fornøyde kunder er et bevis på dette. En NIKA-representant er en ekspert som kan kombinere kundens ønsker med egen erfaring og produktkunnskap for å skape en funksjonell helhet. NIKAs produkter har de nødvendige europeiske sertifikatene, som CE-merking. NIKA er en kostnadseffektiv pioner Innglassing fra NIKA produseres i vår egen fabrikk i Lahti. I motsetning til nesten alle andre produsenter av balkonginnglassing, produserer vår egen glassfabrikk glasset som brukes i balkonginnglassing. På denne måten sikrer vi deres kvalitet og sikkerhet. Vår egen glassproduksjon betyr også fleksibilitet, hastighet og kostnadsfordeler i vår leveringsprosess. Vår egen programvare for design og produksjonsstyring er grunnlaget for vår virksomhet. De bidrar til effektivitet og leveringssikkerhet i vår virksomhet. Samarbeid gagner alle NIKA har forhandlere som selv utførerer oppussingsprosjekter i hele Norge. Vi tilbyr også forhandlere en designtjeneste for å sikre at innglassingene  alltid er optimale. Gjennom en samarbeidsstrategi sikrer vi at driften vår forblir rasjonell og effektiv.

Slik leverer vi

Oversikt over situasjon og planlegging Våre eksperter kan undersøke tilstanden på dine balkonger og gi deg et estimat på behovet for renovering. Vi gjennomfører en åpen og løsningsorientert diskusjon med din arkitekt. Når løsningene er tilfredsstillende for alle parter presenterer vi en gjennomføringsplan for prosjektet, inkludert presentasjon av de tekniske løsningene, styrkeberegninger, kostnadsberegninger og forslag til tidsplan. Måling av prosjektet Hver balkong er unik og vi foretar produksjonsmålinger fra hver balkong individuelt for å kvalitetssikre sluttresultatet Produksjon, installasjon, vedlikehold og garanti av produkter Vi produserer alle glassprodukter i vår egen fabrikk i Lahti. Vi monterer balkonginnglassingen etter avtalt tidsplan. Vi gir garanti på både produkter og installasjon i henhold til våre generelle garantibetingelser. Vi tilbyr alle nødvendige tjenester for livssyklusen til NIKA-glass.

Oscar 5

Våre forhandlere hjelper deg

Våre forhandlere utfører også oppussingsprosjekter. I dette tilfellet er vår forhandler ansvarlig for:

 • Oppmåling av prosjekt
 • Installasjon av innglassing/produkt
 • Garanti for installasjonen

Kontakt

NIKA Norge AS

Borgeskogen 4
3160 Stokke

Telefon: 415 28 500

MVA-nummer NO918988742

  Relaterte artikler

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler … Les mer

  Fordeler med balkonginnglassing

  Hvis du vurderer å bestille balkonginnglassing fra NIKA, kan du se frem til flere fordeler … Les mer

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong

  Våren kommer raskere på en innglasset balkong. En innglasset balkong fra NIKA fremskynder våren og … Les mer

  Vedlikehold av glasssystemer fra NIKA

  Innglassingssystemer krever også vedlikehold. Det anbefales å utføre det første vedlikeholdet innen 3-5 år etter … Les mer