Vanlige Spørsmål

Hvor mye koster en innglassing?

Det er mange parametere vi må ta hensyn til for å svare på det spørsmålet. For det første må du vite hvor mye glass som trengs for din balkong/terrasse. Det er ikke et spørsmål om hvor stor terrassen eller balkongen din er, men hvor stort området som må dekkes med glass (mål høyden + bredden der glassene skal sitte). I tillegg til mengden glass, kan aluminiumsramme også være nødvendig som forsterkning eller bærende konstruksjon for balkongtak. Det er med andre ord vanskelig å svare på hva en innglassing koster uten å vite mer. Det er ingen fast pris for en innglassing generelt, men vi tilbyr alltid en fast totalpris for glassene på balkongen / terrassen. Spør oss og beskriv hvordan det ser ut, så får du et tilbud på  balkongen/terrassenmdin! Du kan også bestille en gratis befaring med en presentasjon av systemet. Spør pris – glass

Vil glassene mine være helt tett?

En innglassing skal aldri gjøres helt tett. Hvis vi skaper et helt tett rom, vil det ofte være dårlig luftkvalitet sammen med andre uønskede bivirkninger – ett innglasset rom har godt av å puste. Glassene bør først og fremst ses på som et avansert vær- og vindhytte som forlenger sesongen fra tidlig vår til sen høst. Selv om milde vintre også kan tillate  å holde seg på en glassert balkong, er produktet ikke først og fremst beregnet for vinterbruk. For våre rammefrie glass-til-glass-systemer er ekstra tetningslister (gjennomsiktige plaststrimler plassert mellom glassene alltid inkludert for ekstra tetning). NIKA glasssystem stenger ute regn, sludd og snø og skaper et behagelig klima på balkongen. Innred et fint uterom!

Er glassene mine isolert?

Glassene er såkalt enkeltglass som betyr glass uten luftgap eller gass. Det er derfor feil å snakke når det gjelder isolasjonsglass. På den annen side gir selvfølgelig glassene en isolerende effekt – noe som også er tilfelle hvorfor du glasser inn. Studier har vist at glasserte balkonger reduserer oppvarmingskostnadene for hele leiligeheten. Når det er sagt, er effekten isolerende, men selve materialet er ikke isolerende glass.

Når du sammenligner forskjellige aktører i markedet, må du huske å lese hvilken type glass som selges. Det skjer at isolasjonseffekten av glassene blandes med isolerende glass. Vi hjelper deg gjerne hvis du vil ha svar på spørsmål eller få tips om veien til valg av glass!

Hva når ikke ivet noe om glass?

Kontakt oss og fortell oss hva du ønsker og glasse inn . Vi kommer på en gratis befaring der vi beregner en totalpris for hele prosjektet.

Hvilken type glass bør jeg velge?

Kort sagt, det er to typer; rammefrie glass eller skyveglass med ramme. Det rammefrie systemet er glass-til-glass der det ikke er synlige rammer (unntatt gjennomsiktige avtagbare tetningslister). Rammesystemet betyr at hvert glass har en synlig aluminiumsramme rundt hvert glass. Det er også en liten forskjell i hvordan du åpner disse to systemene. Glassene er tilgjengelige i tillegg til dette i flere glasstykkelser; 6, 8 eller 10 mm. Ta kontakt med oss og vi vil forklare mer og gi deg forslag til en passende løsning! Husk at mange borettslag bare tillater det rammefrie systemet. NIKA tilpasser alltid glassene slik at konstruksjonen blandes inn sammen med eksisterende glass i henhold til gjeldende byggetillatelse. Se på vår raske guide til innglassing i » eller besøk vår produktside våre glass – produkter »

Hvordan betale for glassene?

Du betaler 50% ved bestilling og 50% etter montering.

Hvilken garanti gjelder?

NIKA har 5 års sikker garanti på produkter og 2 år på montering

Selger du tetningslister for rammefrie glass?

Ja, vi har tetningslister/vinterlister. Hvis du vil at vi skal utføre endringen på stedet, fyll ut din forespørsel om serviceglass »

Kan du kjøpe solgardiner etterpå?

Ja, du kan supplere glassene dine med sol/innsynsskjerm form av plissé gardiner eller persienner etterpå. Se på glasssiden for tilbehør for å se bilder, og send deretter en tilbudsforespørsel.

Kan jeg få prosjektrabatt på glassene mine?

Volumrabatter kan bare oppnås når vi installerer flere glass i samme eiendom eller område. På denne måten kan vi slå sammen monteringen og gjøre installasjonen både mer miljøvennlig og effektiv, noe som bidrar til å redusere prisen per enhet. En smart måte er å spørre naboene dine og bestille sammen. Du kan også be styret i borettslaget/sameie ditt om å kontakte oss, og vi kan hjelpe med en interesseundersøkelse for å samle flere glass for en gruppebestilling. Hvis du ønsker å gjøre en forespørsel om flere glass, kan du bruke dette skjemaet: Gruppe bestille balkong glass »

Hopp:

Inspirasjon

Hurtigguide

Hvorfor NIKA?

Prisforespørsel

Hjem nikanorge.no