Om Nika

NIKA® – Det trygge valget siden 1988

Med NIKA av høy kvalitet® glassystem kan du nyte balkongen og terrassen ved flere forskjellige årstider. Med et velprøvd, pålitelig system, og ved å eie hele prosessen – fra egen produksjon til montering – ønsker vi å tilby deg som kunde det trygge valget. Nika Norge AS er en del av Lasimies Group.

Kontakt oss

Guide til innglassning

Våre produkter

Glass borettslag/sameier

Hvorfor NIKA?

Historie. Nika-Lasitus Oy ble grunnlagt i 1988 og er et innovativt finsk selskap som spesialiserer seg på å levere den komplette løsningen for glass balkonger, terrasser, uterom, glassrekkverk og takkonstruksjoner. Gjennom Nika Norge AS, i Lillestrøm , håndteres salg og montering av NIKA-produkter i Norge.

Nika-Lasitus Oy ble grunnlagt i 1988 og er en del av Lasimies Group – en av de ledende produsentene av glassprodukter i Europa. Nika Norge AS er hovedkontor for markedsføring og salg i Norge. Konsernets morselskap, Lasimies Oy, ble grunnlagt i Finland for 70 år siden og har siden spesialisert seg på tilpassede løsninger av arkitektonisk glass for kunder over hele Europa. All produksjon og produktutvikling foregår på fabrikken i Lahti, Finland, hvor ca. 50 ansatte jobber for å møte våre kunders behov.

Velkommen til å kontakte oss!