Jobbe hos oss

Karriere i NIKA®

NIKA utvider og er derfor på jakt etter interessante medarbeidere som kan være involvert i å bygge merkevaren vår videre. Vi tilbyr deg et stimulerende og attraktivt arbeidsmiljø der du får muligheten til å påvirke og utvikle deg. Hos oss er du viktig og blir en del av teamet vårt som får oss sammen til å ta neste skritt. Siden 1980-tallet har NIKA levert kvalitetsløsninger i arkitektonisk glass for glass av balkonger, terrasser og balkongrekkverk. Vi utvikler og produserer vårt eget produkt med fokus på kvalitet og bærekraft. Med samme fokus ønsker vi å bygge vårt team for å hjelpe selskapet med å møte den økende etterspørselen etter våre produkter og tjenester.

Føler du at du blir truffet? Da er du kanskje vår neste medarbeider! Er du en dreven og sulten selger, eller vil du jobbe med høy kvalitet og nøyaktighet innen montering? Vi tilbyr gode vilkår og et godt miljø å vokse i. En arbeidsplass bør være gøyal, stimulerende og hyggelig – et sted hvor du kan oppnå suksess – NIKA tilbyr alt!

Skriv til oss! Vennligst bruk skjemaet nedenfor og skriv kort om hvilket område du ønsker å jobbe i,Velkommen! 

Nika Norge AS: Storgata 43: 2000 Lillestrøm: +47 911 07 200: Org Nr 918 98 8742

 

post@nikanorge.no

Nika-Lasitus Oy ble grunnlagt i 1988 og er en del av Lasimies Group – en av de ledende produsentene av glassprodukter i Europa. Nika Norge AS er hovedkontor for markedsføring og salg i Norge.